Kundeservice

Har du brug for hjælp eller vejledning? Så er du kommet til den helt rigtige side. Her har vi samlet al information om levering, retur, ombytning og alt andet, der vedrører køb på Aktivvinter.dk Skishop. Vælg en kategori herunder - eller find svaret blandt vores "Oftest stillede spørgsmål" i bunden af denne side.

Vores team i kundeservice er online mellem 8:00 - 16:00 mandag til torsdag - og til kl. 15:30 fredag.

FAQ - Oftest stillede spørgsmål

Du finder alt information om returnering på dette link. Husk at følg anvisningerne på siden.

Tag fat i vores kundeservice på telefon 29 40 68 13 eller info@aktivvinter.dk, hvis du har problemer med at gennemføre din ordre.

Ring på 29 40 68 13 hurtigst muligt. Så gør vi vores bedste for at stoppe forsendelsen, men vi kan ikke garantere noget.

Hvis ordren allerede er afsendt, har du 14 dages returret og skal returnere din ordre på normal vis. Læs om returnering her.

Læs om vores prisgaranti på dette link og tag fat i vores kundeservice på telefon eller email.

Hvis du ønsker at reklamere over en defekt vare, kan du læse mere om reklamation på dette link. Husk at kontakte os INDEN, du sender den defekte vare retur til os.

Vi har desværre ikke en fysisk butik. Vi har et mindre showroom i Sabro, men du kan ikke møde op uden en aftale. Du er dog velkommen til at afhente din ordre hos os, hvis du vælger dette i forbindelse med dit køb.

Hvis du er i tvivl om størrelser, anbefaler vi, at du bestiller flere størrelser og returnerer den størrelse, som ikke passer.

Kunderne er vilde med os

Mere end 500.000 kunder siden 2003.